За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547 bestdealsrentacar@gmail.com
bestdealsrentacar@gmail.com
Вижте Цени и Автомобили ТУК

Депозити

#SUPER МАРТ

Цени от 9€/ден при наем над 5 дена

#SUPER НОЕМВРИ

Цени от 10€/ден при наем над 5 дена

Голямо комби Депозит *
Mercedes E-Class 220 automatic € 300EURO по карта
Големи Депозит *
Seat Altea XL minivan € 200EURO
Mercedes B-Class automatic, minivan € 250 EURO
Ford Mondeo € 200 EURO
Mercedes B-Class automatic, minivan € 300 EURO по карта
Opel Insignia Automatic € 300 EURO по карта
Средни Депозит *
FIAT TIPO € 300 EURO по карта
Ford Focus € 250 EURO по карта, двоен в брой
Opel Astra automatic € 250 EURO по карта, двоен в брой
Средно комби Депозит *
Ford Focus € 200 EURO
Opel Astra € 200 EURO
Компактни Депозит *
Opel Corsa € 200 EURO
Seat Leon € 200 EURO
Opel Corsa automatic € 200 EURO
Renault Clio Grandtour Combi € 200 EURO
Opel Corsa € 200 EURO
Opel Corsa € 200 EURO
Citroën C3 € 250 EURO по карта, двоен в брой
Kia Rio

Kia Rio

€ 250 EURO по карта, двоен в брой
Hyundai I10

Hyundai I10

€ 300 EURO по карта, двоен в брой
Икономични Депозит *
FIAT Punto € 150 EURO

Как да проверите цените и да направите своята резервация?

От формата за резервиране на началната страница, изберете място и час на получаване и връщане на автомобила. От „Категория“ може да изберете типа на автомобила – ръчни скорости или автоматични, както и вида – компактен, среден, комби и др.

Задайте коректно часовете и местата за получаване/връщане, от това зависи дали ще ви бъдат начислени допълнителни такси за еднопосочен наем или извънработно време.

цени и резервация на коли под наем
резервация на кола под наем
резервация на автомобил под наем

Системата ще провери и покаже свободните автомобили, с обща цена за целият период и цена на ден. От бутона Продължи, влезте в която и да е кола; оттук може да добавите някои от избираемите екстри, като детски столчета, рутери за интернет, автобагажник, пълно покритие към цената и т.н.

Винаги можете да се върнете към страницата с всички свободни коли, като натиснете 2. АВТОМОБИЛИ, това е една от четирите опции: Дати, Автомобили, Опции, Резервирай.

Ако искате да коригирате датите или часовете на пристигане и връщане изберете Дати. Ако желаете да резервирате, изберете бутона Резервирай сега.

Когато изберете бутона Резервирай сега, на екрана се отваря Резюме на поръчката. Ще видите зададените от вас дати, часове, места за получаване и връщане, както и избрания автомобил.

Тук трябва да въведете своите данни, телефонен номер и имейл, номер на полет, да изберете начина на плащане и да се съгласите с Условията. Ако искате да ни кажете нещо касаещо бъдещата резервация може да пишете в полето Забележки, ние ще го прочетем.

Следва да потвърдите поръчката и да изчакате ние да ви отговорим по имейл с потвърждение. За всички предстоящи резервации фирмата изисква авансово плащане за запазване на колата, ние ще ви изпратим и тази информация, както и телефон за връзка с наш колега, който ще ви предаде колата.

Заплащане на депозит при наем на автомобил от BestDeals Rent-a-Car Депозита може да бъде заплатен в брой или с карта. Също така може да направите банков превод, както и чрез системите на MoneyGram, Ria, Western Unio.за Също и във всяка каса на EasyPay или лично в нашия офис.
Размер на Депозита при наем на кола  Предварително определен размер на гаранционния депозит. Необходимост от двоен депозит при наемане на автомобил от „млади шофьори“. Депозитите може да видите в Цени.
Възстановяване на депозит при наем на кола  Гаранционния депозит е възвръщаем. Това важи, когато колата бъде върната във вида, в който сте я полуличи. Без липси и щети. Трябва да бъдат спазени условията по Договора за наем. 
Размери на депозит  Депозитите варират в диапазона от € 150 до €  300. За някои модели автомобили Гаранционният Депозит може да бъде оставен само по карта. При други имате възможност да го оставите и в брой.

Често задавани въпроси

Какъв е размера на Депозита ?

Размера на Гаранционният Депозит е предварително определен. Може да го видите в Цени. При наемане на автомобил от „младши шофьор“ се изисква двоен депозит.

Tрябва ли да предплатя, когато запазвам автомобил ?

Изискваме авансово плащане в размер на 50€ за запазване на кола. То може да бъде заплатено в брой, с карта, банков превод и чрез системите на MoneyGram, Ria, Western Union и във всяка каса на EasyPay.

Ще ми бъде ли възстановен депозита, който съм оставил?

Гаранционния депозит се възстановява, когато колата бъде върната във вида, в който сте я получили. Не трябва да има наличие на щети. Трябва да бъдат спазени условията по Договора за наем.