За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547 bestdealsrentacar@gmail.com
bestdealsrentacar@gmail.com
Вижте Цени и Автомобили ТУК

Наем на автомобил

#SUPER МАРТ

Цени от 9€/ден при наем над 5 дена

Добре дошли на официалната страница на BestDeals Rent-a-Car – надеждното място, където ви очаква перфектната за вас кола, която да наемете! Тук сме, за да ви осигурим возилото, от което имате нужда, а сега нека ви се представим съвсем накратко. Важно е да знаете на кого се доверявате, когато става въпрос за автомобили под наем, нали така?

BestDeals Rent-a-Car е млада фирма, с амбиции да задоволява индивидуалните изискванията на клиента, но и да ги надхвърля, като предоставя отлични услуги, 24/7 връзка с наш представител от отдел Обслужване на клиенти, а също така и като ви предложи богата гама от поддържани  и икономични коли, винаги на разумни и конкурентни цени.

Ние имаме ясна представа за политиката, на която ще се опираме в отношенията с всеки наш потребител. От самото си създаване BestDeals Rent-a-Car работи усърдно и отговорно под мотото „Когато правим клиентите си щастливи, и ние сме щастливи “

Точно така – мисията ни се състои в щастието на нашите клиенти. Именно на тази концепция разчитаме, когато работим усърдно и целеустремено. И знаем, че клиентското удовлетворение е постижимо, защото:

  • Познаваме вашите нужди и се опитваме да предоставим услуга, която не само ги задоволява, но и носи допълнителна потребителска стойност
  • Ценим вашето и нашето време и затова при нас нещата се случват експедитивно и с лекота
  • Ние сме стабилни и отговорни, затова работейки именно нас можете да разчитате, че всичко е проверено, изправно и с гаранция за вашата сигурност на пътя.
  • Знаем колко е важно да поддържате връзка с нас преди, по време и след ползване на нашите професионални и висококачествени услуги – затова можете да разчитате на 24/7 на клиентско обслужване в случай на всякакъв тип въпроси или нужда от допълнителна информация от ваша страна;
  • Можете  да се опрете на нас при абсолютно всякакви неочаквани ситуации – ние се учим в движение и най-важното…
  •  … не ни страх от непредвидени обстоятелства, защото сме сигурни в едно:  клиентът, който ни се е доверил, ще получи онова, за което е платил и ще остане доволен!
  • Екипът, стоящ зад BestDeals Rent-a-Car, в действителност е едновременно мотивиран и нахъсан да ви предостави първокласни рент-а-кар услуги, от които да се възползва всеки индивидуален клиент без значение от специфичните му нужди. Ние сме на разположение както за физически лица, така и за юридически, а освен това, предлагаме автомобили от различен клас, модел, година на производство, бюджет и технически спецификация. Без значение дали ви трябва кола под наем за семейно пътуване, или спешно се нуждаете от луксозен автомобил за специален повод, ние сме насреща!

Наемането на кола под наем вече не е нито сложна, нито бавна или рискована процедура. Когато насреща имате BestDeals Rent-a-Car, можете да бъдете сигурни, че ще намерите идеалната рент-а-кар оферта за вас. Ние сме на 100% на ваше разположение за всякакви въпроси дори след като започнете да ползвате наетия при нас автомобил. Ние няма да ви върнем нито в случай на краткосрочно, нито на твърде дългосрочно желание за рент-а-кар на избраната от вас кола. BestDeals Rent-a-Car винаги се съобразява с клиента, защото той е на първо място. А ние сме мотивирани съвсем скоро да се наредим на първо място в страната в класацията за най-надеждна и коректна фирма за коли под наем.

Писнало ви е от скъпи рент-а-карт предложения? Търсите кола под наем с минимален риск за вас и вашите близки по пътя? Решението за вас е само едно – BestDeals Rent-a-Car и богатият ни асортимент от страхотни, поддържани в идеално състояние и комфортни автомобили за всякакви нужди. Внимание: цените при нас могат и да ви изненадат, но, със сигурност, в положителна насока, защото компанията ни се старае да предложи перфектен баланс между конкурентен ценоразпис и висококачествена рент-а-кар услуга.

Автомобилът под наем може да бъде взет и върнат в следните локации:

👍 Офис – гр. София, ул. „Цар Самуил“ №122;

Нашият офис е разположен в центъра на София, в близост до Лъвов мост. До него може да стигнете бързо и удобно със софийското метро, като слезнете на метростанция „Лъвов мост“ или метростанция „Централна жп гара“, оттам отнема около 5 мин. ходене пеша, за да се придвижите. Тук разполагаме само с едно паркомясто, така че не е възможно да разгледате всичките ни налични автомобили веднага.

👍 Летище София- Терминал 1 и Терминал 2

Може да получите резервираният автомобил и на двата терминала; наш колега ще ви очаква и ще следи за евентуални промени във времето за кацане на Вашият полет. С нас можете да сте спокойни, че ще получите запазеният автомобил, по което и да е време на денонощието. Няма да се наложи да ни чакате, защото ние стриктно спазваме уговорените часове за доставка или връщане. Няма да се наложи да чакате на опашка, за да получите своя автомобил, всичко е предварително подготвено и организирано. Предаването на автомобила отнема само около 20 минути, защото ние ценим вашето време.

👍 Ваш адрес/хотел в София

Много от нашите клиенти предпочитат Услугата за доставка/връщане на автомобила от и до свой адрес. Тази услуга има своите предимства и предоставя гъвкаво планиране на Вашето време. Автомобилът ще бъде доставен до Вашия адрес в уговореният ден и час, като на място ще направим Договора за наем, огледа и заплащането.

Предоставяме тази услуга само в рамките на гр. София, по договорка и в София-област.

Таксата за доставка/връщане в рамките на града е 30 BGN във всяка посока.

  • Доставка/Прибиране до/от всеки друг град в България се осъществява само по предварително уговорка.
  • Ако върнете автомобила на адрес, различен от локацията на наемане, дължите такса за Еднопосочен наем от 10€; 
Dostavka Pribirane na avtomobila 3
Dostavka Pribirane na avtomobila 1
Dostavka Pribirane na avtomobila 2

Обслужване в извънработно време:

Ако автомобилът е нает или върнат в извънработно време се начисляват следните такси:

– Такса „ Нощна доставка“ , между 24.00-07.00ч, в размер на 15€.
– Такса „Извън работно време“ между 18.00ч-24.00ч и 07.00-09.00ч, в размер на 10€.

Работно време на нашия офис на ул.“ Цар Самуил“ 122: Понеделник – Петък 09:00ч – 18:00ч, Събота и Неделя 10.00-16.00ч.

На официалните празници – Великден, Коледа (24.12, 25.12, 26.12), Нова Година (31.12, 01.01) таксите са както следва:
09:00-18:00 – 15 евро;
19:00-09:00 – 30 евро.

Край на търсенето на коли под наем в София! BestDeals Rent-a-Car вече е тук, а вашият нов автомобил, който ще ползвате с удоволствие е само на един клик разстояние от вас!

Очакваме вашите запитвания, въпроси и заявки за рент-а-кар услуга по всяко време на денонощието! Ние сме на ваше разположение – нашите коли също са!