Bestdeals rent a car
За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547 bestdealsrentacar@gmail.com
bestdealsrentacar@gmail.com
Вижте Цени и Автомобили ТУК

Дългосрочен наем на автомобил

#SUPER МАРТ

Цени от 9€/ден при наем над 5 дена

Една от силните страни на BestDeals Rent a car е, че винаги предлагаме отлични решения на нашите клиенти, съобразени с техните конкретни нужди. Дългосрочният наем на автомобил е едно от тях.

С всяка година услугата, която отдавна е включена в списъка на най-подходящите във всички развити страни по света, а именно дългосрочен наем на автомобил, става все по-популярна у нас.

Преди няколко години повечето автомобилисти не биха могли да дадат нито един аргумент в полза на такова решение, но днес много хора и компании са склонни към дългосрочно наемане на кола. 

Дългосрочният наем на автомобил е за вас, ако:

  • Ако сте автомобилен ентусиаст, но нямате собствено превозно средство и няма възможност или нужда да го закупите, може просто да наемете автомобил;
  • Ако сте пристигнали в чужд град за бизнес или туристическо посещение и нямате възможност да използвате собствената си кола.
  • Ако колата ви временно е повредена, подлежи на ремонт или се използва за друга цел;
  • Ако колата, с която разполагате просто не е подходяща за вашите нужди в този момент.

Да останеш във всички тези случаи без кола е напълно нерентабилно и може да ти коства много нерви. Използването на обществен транспорт е неудобно и отнемащо много време, а всички знаем, че времето ни е ценно. Ежедневното плащане на множество таксита е много скъпо и е вариант, само за кратък период от време. 

Можете лесно да разрешите този проблем, като се възползвате от благоприятните условия за коли под наем и се доверите на професионалистите в тази област.

И така, каква е сделката? Защо дългосрочното отдаване под наем толкова активно прониква в живота на съвременните хора и какви са предимствата на този начин да станете собственик на кола за известно време?

И така, предимствата на дългосрочен наем на автомобил имат следните характеристики:

  • Можете да наемете автомобила на мечтите си! Всички знаем, че много често автомобилите, които ни харесват са много скъпи. Ако обаче трябва да използвате превозно средство само месец или два, лесно можете да си позволите да наемете автомобила, за който сте мечтали цял живот.
  • Съобразявате се с бюджета си! При наемането на кола вие не харчите пари за нейното закупуване, както и за всички процедури за поддръжка, застраховане, ремонти, пътни такси, данъци, смяна и съхранение на гуми, дори и почистването на автомобила би могло да бъде включено в цената на дългосрочния наем. 
  • Ние ви спестяваме време! Сключването на договор за временно ползване на автомобил ще отнеме не повече от петнадесет минути. След което можете да използвате колата, без да мислите за документи и пререгистрации. Всички въпроси, свързани с техническото състояние, пълномощни, технически преглед и други, падат върху раменете на наемодателя, освобождавайки ви от ненужни проблеми. Best Deals Rent a car предлага удобна доставка и връщане на автомобила да Ваш адрес. Много клиенти ни се довериха и останаха доволни, възползвайте  се и вие!
  • Можете да пътувате и да работите удобно, без да мислите за разстояние и пробег. С наетия дългосрочно автомобил може да пътувате и в съседни държави, разбира се преди това попитайте любезните ни служители как това да стане възможно. 
  • Винаги имате възможност да попитате за друг автомобил и да изпробвате различна марка или модел. Компанията за автомобили под наем разполага с богата гама от автомобили.

Повечето компании за коли под наем предлагат наем на превозно средство, без да ограничават разстоянието и пробега на автомобилния ентусиаст. В договора е посочено само времето, когато трябва да върнете автомобила.

  • Разходите при дългосрочните наеми са намалени.

Ако потребителят сключи договор за наемане за повече от един месец, наемодателите предлагат осезателни отстъпки. Което прави тази опция много изгодна и доста достъпна за много хора. 

Това е особено очевидно, като се има предвид широката гама от превозни средства от различни класове в автомобилния парк на наемодателите на автомобили. Можете да наемете по-евтин автомобил нисък клас или, напротив, по-скъп автомобил висок клас. Може да избирате от автоматици и ръчки, седани, хечбеци, комбита. 

Предимства на дългосрочен наем на автомобил

Ако нямате ясна представа от какъв автомобил ще имате нужда, ние в BestDeals Rent a car винаги сме на разположение за допълнителна информация, готови сме да ви сътрудничим 24-часа в денонощието, всеки ден от седмицата. Може да разчитате на нас, както за избор на автомобил, така и при всеки възникнал въпрос по време на текущия наем.

Не се колебайте да ни потърсите и да попитате за Вашия дългосрочен наем на автомобил! 

Ние от  BestDeals Rent-a-Car предлагаме на своите клиенти широка гама от бюджетни опции и автомобили от среден клас и висок клас.

Освен това при дългосрочни наеми на автомобили са възможни отстъпки и програми за лоялност.

Поддържайте инерция, скорост и радостта от свободното движение, независимо от обстоятелствата, с автомобилите на  BestDeals Rent-a-Car!

Основни Rent a car термини

Дългосрочен наем на автомобилНаем на автомобил по- дълъг от 30 дни.
Резервация на автомобилДобре би било да планирате взимането на автомобил под наем, какъв ще е моделът, скорстната кутия и размера на колата и предварително да направите своята резервация. Може да резервирате през сайта, на нашият имейл bestdealsrentacar@gmail.com, както и по телефона +359892476929 и +359892476547 или оттук.
Цена на наем за дълъг период от времеЦената на наема ще ви бъде дадена разбита по месеци. Възможно е тя да варира и да е различна всеки месец. Въпреки това вие ще знаете предварително договорена цена и тя няма да бъде променяна до края на наемният ви период.
Какво включва цената на наема при дългосрочният наемЦената на наема включва наемната цена на ден, ДДС, винетка, застраховка Гражданска отговорност, пробег упоменат в Договора за наем, допълнителен шофьор, техническа поддръжка на автомобила, смяна на гуми, подмяна на автомобила при техническа неизправност, дължаща се на нормалното износване.
Какво не включва цената на наема при дългосрочният наемНаемната цена не включва: горивото, получаване и връщане на автомобила в извънработно време, допълнителни екстри и оборудване, глоби, такси за пътуване в чужбина, такси за почистване и др.административни такси; щети и липси по автомобила.
Пробег при дългосрочен наемКогато направите запитване за дълъг наем на автомобил, моля посочете необходимият ви пробег за периода. Ако не сте наясно посочете ориентировъчен такъв, за да ви бъде направена оферта; Цената при дългосрочния наем е съобразена с километрите, които ще бъдат изминати.
Заплащане на дългосрочен наемНаемът на автомобил винаги се заплаща предварително. При дългосрочният такъв, вие може да изберете гъвкаво заплащане; за период не по-малък от 15 дни. Задължително е обаче първият месец да бъде заплатен изцяло веднага при сключването на договора за наем.
Гаранционен депозит при дългосрочен наемПри дългосрочното наемане на кола, наемателят е задължен да остави сума, която би могла да възмезди наемодателят при евентуални липси, щети, повреди и т.н. Гаранционният Депозит е възвръщаем, когато автомобилът се върне във вида, в който е нает.
Допълнителни покрития за щети и/или кражбаНаемната цена включва базово покритие за щета и кражба в общия случай. Различните компании предлагат допълнителни покрития, от които клиента може да се възползва по желание. Те му служат като застраховка при определени събития. Запознайте се внимателно с условията, при които важат допълнителните покрития. Както при застраховките дори да сте го закупили, може да не важи ако не са спазени определени условия. Допълнителното покритие не освобождава наемателя от пълна отговорност и от задължението му да спазва Закона за движение по пътищата и Правилника към него.
На какви условия трябва да отговаря наемателятНаемателят може да бъде фирма, представлявана от конкретно лице или физическо лице. Задължително е водача да има навършени 24 години и минимум 3 години шофьорски опит. Наемателят трябва да представи валидна шофьорска книжка, чийто срок не изтича преди датата за връщане на колата.
Как се заплаща дългосрочният наем на автомобилНаемът може да бъде заплатен в брой, с банкова карта на името на наемателя, чрез банков превод; удължаването на наема може да се заплаща и във всяка каса на Easypay.
Особености при дълъг наемНаемателят е задължен да посещава с наетия автомобил офис на Наемодателя на всеки 30 дни за проверка на автомобила и необходимостта да се следи неговото техническо състояние. Наемателят има право да насрочи и по-чести срещи ако сметне за нужно. Както и при краткосрочния наем, при дългото шофиране на един и същи автомобил, Наемателят не трябва да забравя, че автомобила не е негова собственост и трябва да уведомява рент а кар фирмата при всяка нередност или съмнение за такава в изправността на колата. Наемателят няма право сам да обслужва технически автомобила, да подменя гуми, резервни части, да отремонтира или рапатрира автомобила. Всяко негово действие касаещо колата, с изключение на нейното шофиране и стопанисване трябва да бъде съгласувано с Наемодателя. Наемателят има задължение веднага да информира Наемодателя в случай на посегателство върху автомобила, ПТП, инцидент и др.
Излизане в чужбина при дългосрочен наемВъзможно е излизане в чужбина, предварително съгласувано с отдаващата под наем фирма. 

Често задавани въпроси