За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

За нас

Добре дошли на официалната страница на BestDeals Rent-a-Car – надеждното място, където ви очаква перфектната за вас кола, която да наемете!

Тук сме, за да ви осигурим возилото, от което имате нужда, а сега нека ви се представим съвсем накратко.

за нас коли под наем

Важно е да знаете на кого се доверявате, когато става въпрос за автомобил под наем, нали така?

BestDeals Rent-a-Car е млада фирма, с амбиции да задоволява индивидуалните изискванията на клиента, но и да ги надхвърля, като предоставя отлични услуги, 24/7 връзка с наш представител от отдел Обслужване на клиенти, а също така и като ви предложи богата гама от поддържани  и икономични коли, винаги на разумни и конкурентни цени.

Макар да сме от скоро на пазара, ние вече имаме ясна представа за политиката, на която ще се опираме в отношенията с всеки наш потребител. От самото си създаване BestDeals Rent-a-Car работи усърдно и отговорно под мотото „Когато правим клиентите си щастливи, и ние сме щастливи “

Точно така – мисията ни се състои в щастието на нашите клиенти. Именно на тази концепция разчитаме, когато работим усърдно и целеустремено.

И знаем, че клиентското удовлетворение е постижимо, защото:

  • Познаваме вашите нужди и се опитваме да предоставим услуга, която не само ги задоволява, но и носи допълнителна потребителска стойност
  • Ценим вашето и нашето време и затова при нас нещата се случват експедитивно и с лекота
  • Ние сме стабилни и отговорни, затова работейки именно нас можете да разчитате, че всичко е проверено, изправно и с гаранция за вашата сигурност на пътя.
  • Знаем колко е важно да поддържате връзка с нас преди, по време и след ползване на нашите професионални и висококачествени услуги – затова можете да разчитате на 24/7 на клиентско обслужване в случай на всякакъв тип въпроси или нужда от допълнителна информация от ваша страна;
  • Можете  да се опрете на нас при абсолютно всякакви неочаквани ситуации – ние се учим в движение и най-важното…

 … не ни е страх от непредвидени обстоятелства, защото сме сигурни в едно:  клиентът, който ни се е доверил, ще получи онова, за което е платил и ще остане доволен!

И както някога мъдро е казал китайският философ Лао Дзъ, че пътешествие от хиляди километри започва с първата крачка, така и ние вярваме, че нашето лично професионално пътешествие, наречено BestDeals Rent-a-Car, започва с много хъс и мотивация от наша страна!

Екипът, стоящ зад BestDeals Rent-a-Car, в действителност е едновременно мотивиран и нахъсан да ви предостави първокласни рент-а-кар услуги, от които да се възползва всеки индивидуален клиент без значение от специфичните му нужди.

Ние сме на разположение както за физически лица, така и за юридически, а освен това, предлагаме автомобили от различен клас, модел, година на производство, бюджет и технически спецификация. Без значение дали ви трябва кола под наем за семейно пътуване, или спешно се нуждаете от луксозен автомобил за специален повод, ние сме насреща!

Семейното ви возило внезапно се е развалило, а сте обещали да заведете детето на екскурзия?

Търсите най-изгодното рент-а-кар ВИП предложение, за да закарате красива абитуриентка на бала? А може би, сте работохолик от съвременната динамична бизнес среда, който постоянно е на път и по командировки, и държите на представителен автомобил за среща с клиенти, потенциални инвеститори или партньори?

Разчитайте на нас за всичко! Разполагаме с автомобили от всички класове: Икономичен, Компактен, Стандартен, Луксозен, Автоматик. Правилният избор за рент-а-кар кола е с BestDeals Rent-a-Car, защото ние обръщаме внимание и на най-малкия детайл от вашите предпочитания.

Споделете с нас от какво имате нужда и наш представител веднага ще подбере идеалната кола под наем за вас и вашите специфични изисквания и потребности. Не се безпокойте за цените, ние разполагаме и с евтини рент-а-кар оферти, в които обаче не правим компромис с качеството, когато става въпрос за надеждно шофиране по пътя.

В екипа ни работят и професионални автомобилни експерти, които постоянно следят за изправното състояние на предлаганите от нас коли, така че рискът да останете на пътя е почти минимален!

Винаги коректни, лоялни и на 100% отзивчиви към нашите клиенти. Започваме с кратка и бърза дискусия, преди да ви препоръчваме конкретен автомобил. Едва след като подберем най-доброто рент-а-кар возило за вас пристъпваме към формалности като подписване на договор, заплащане и запознаване с условията на нашата услуга.

Ние никога не оставяме клиента неинформиран за начина, по който работим. А напротив – точно, ясно, с достатъчно търпение и детайли разясняваме процедурата по наемане на колата, използването и поддръжката (ако такава е необходима) по време на ползване, както и връщането.

Наемането на кола под наем вече не е нито сложна, нито бавна или рискована процедура. Когато насреща имате BestDeals Rent-a-Car, можете да бъдете сигурни, че ще намерите идеалната рент-а-кар оферта за вас.

Ние сме на 100% на ваше разположение за всякакви въпроси дори след като започнете да ползвате наетия при нас автомобил.

Ние няма да ви върнем нито в случай на краткосрочно, нито на твърде дългосрочно желание за рент-а-кар на избраната от вас кола. BestDeals Rent-a-Car винаги се съобразява с клиента, защото той е на първо място. А ние сме мотивирани съвсем скоро да се наредим на първо място в страната в класацията за най-надеждна и коректна фирма за коли под наем.

Писнало ви е от скъпи рент-а-карт предложения? Търсите кола под наем с минимален риск за вас и вашите близки по пътя?

Решението за вас е само едно – BestDeals Rent-a-Car и богатият ни асортимент от страхотни, поддържани в идеално състояние и комфортни автомобили за всякакви нужди.

Внимание: цените при нас могат и да ви изненадат, но със сигурност в положителна насока, защото компанията ни се старае да предложи перфектен баланс между конкурентен ценоразпис и висококачествена рент-а-кар услуга.

Край на търсенето на коли под наем в София! BestDeals Rent-a-Car вече е тук, а вашият нов автомобил, който ще ползвате с удоволствие е само на един клик разстояние от вас!

Очакваме вашите запитвания, въпроси и заявки за рент-а-кар услуга по всяко време на денонощието! Ние сме на ваше разположение – нашите коли също са!

Мнения на клиенти

BestDeals RentaCar Екип

Александър

+359 892 476 547

Александър

Вани

+359 892 476 929

Вани