За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

Кола под наем или кола назаем от приятел?

Кола под наем rent a car преглеждания

Всички сме изпадали в ситуация, в която не можем да използваме личния автомобил. Дали поради повреда, годишното сервизно обслужване или просто сме заявили закупуването на чисто нов автомобил в местното дилърство, а той все още не е наличен, каквато и да е причината, трябва да признаем, че без автомобил сме за никъде. В главите ни се въртят няколко варианта, но кой да изберем – кола под наем или кола назаем от приятел?

Рисковете да вземеш кола на заем от приятел

  1. Всички имаме приятели, на които можем да разчитаме, но дали техните автомобили отговарят на нашите нужди?

Дори и да намерим приятел готов да ни услужи с колата си, дали ще се чувстваме комфортно в нея, замислете се. Всеки избира автомобил според собствените си нужди и потребности. Дали твоето пет членно семейство ще се вози удобно в двувратото поло на най-добрият ти приятел?

Или колко нерви ще ти струва да намериш място за паркиране на  големият взет назаем ван в оживеният център на града.

автомобил назаем

В BestDeals Rent a car може да избирате между различни видове автомобили, групирани по класове, според техният размер. Изберете този, който най-добре пасва на вашите изисквания. Предлагат се бюджетни автомобили под наем на изгодни цени, на които може да разчитате. Евтината цена е обусловена от по-старата година на производство, но запомнете ние не правим компромис с Вашата сигурност.

  1. Дори да сме се сдобили услужливо с автомобил назаем, доколко можем да разчитаме на него?

Това че вие следите редовно нивото на двигателното масло във вашият автомобил, сервизирате го по книжка и го карате веднага в най- елитния сервиз за преглед  при всяка светнала сигнална лампа на таблото, съвсем не означава, че това важи и за автомобила взет назаем. Хората имат различни разбирания как да се грижат за автомобилите си, а понякога нещата просто опират до пари. Поддръжката на автомобил не е евтино удоволствие.

Затова не е ли по-добре да се доверите на професионалистите?

Ние в BestDeals Rent a car сме превърнали поддръжката на автомобилите в ежедневно занимание. Използваме услугите на едни от най-добрите автомобилни сервизи, с които си партнираме от години. Обслужваме своите автомобили с качествени консумативи за тяхното перфектно функциониране. Никога не бихме направили компромис с безопасността на хората в колата. За нас това е от първостепенна важност.

  1. Дали по-евтиното не излиза по-скъпо?

 Кой носи отговорността при повреда или щета при взет назаем автомобил?

Отговора на този въпрос няма как да еднозначен. Бихте изпаднали в сложна ситуация ако възникне нещо неочаквано и взетият назаем автомобил се повреди, докато е при вас. Бихте ли рискували едно дългогодишно приятелство да се разпадне поради факта, че стартера на автомобила си е „изпял песента“ точно по време на вашето шофиране.

Не се ангажирайте с  неясна отговорност за чужди превозни средства, не е необходимо, доверете се на агенция за автомобили под наем, за да наемете автомобил.

Защо не проверите цените за кола под наем при нас?

В BestDeals Rent a car имате възможност да избирате между нови и бюджетни автомобили, които се предлагат на изгодни цени. Може да  добавите допълнително покритие за щети и кражба към наема на избрания автомобил. То ще намали вашата отговорност в случай на щета до размера на депозита. Обадете ни се, ще получите първокласно обслужване и приемливи цени за коли под наем!