За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

Контакти

Офис

Адрес: ул. Цар Самуил 122, София, п.к.1202

Работно време на офиса:
Понеделник – Петък: 09:00-18:00 ч.
Събота и Неделя: 10:00-16:00 ч.

Свържете се с нас 24/7

+359 892 476 929

+359 892 476 547

      За връзка в страната и чужбина

Whatsapp

Viber

FB Messenger

Online чат

кола под наем

Важна информация

При спешен случай, инцидент, ПТП, пожар и др. НЕЗАБАВНО СЕ СВЪРЖЕТЕ С НАС! снимайте ПТП-то, мястото на ПТП, увредените МПС-та, участниците, пасажерите, пътните знаци. Извикайте КАТ / Полиция, направете двустранен протокол.
Спешен безплатен телефон Emergency

                                112


  BestDeals RentaCar Екип

  Александър

  +359 892 476 547

  Александър

  Вани

  +359 892 476 929

  Вани

  За кола под наем, се свържете с BestDeals Rent-a-Car още днес!

  Търсите кола под наем в София? Държите еднакво на качеството и комфорта, но сте чувствителни и към цените на рент-а-кар услугите? Ние сме тук, за да ви предоставим всичко, от което имате нужда, без да правим и най-малък компромис по повод вашите индивидуални изисквания!

  Вземете своя икономичен автомобил от BestDeals Rent-a-Car на изгодна цена и с цялостното необходимо оборудване, перфектни технически спецификация и най-важното коректно и лоялно отношение от нашия екип. Ние работим усърдно за вашите специални предпочитания и изцяло в духа на международните рент-а-кар изисквания, както и в съответствие с националните закони.

  При нас няма да останете изненадани от скрити допълнителни такси, държим на прозрачните и честни отношения с нашите клиенти. Винаги предлагаме кола под наем със сключена застраховка в пълен размер, а освен това имаме минимални изисквания шофьорски умения и срок.

  Не се колебайте, а се свържете с любезните консултанти на BestDeals Rent-a-Car още днес!

  Заявете своите желания, назовете своите предпочитания и направете бърза и лесна уговорка с наш представител за наем на кола от нас. Използвайте контактите с нашата фирма по-долу за 24/7 връзка с BestDeals Rent-a-Car – вашият надежден и отзивчив партньор в мисията „търся качествена кола под наем на ниска цена“.

  Очакваме ви!

  BestDeals Rent a Car Промоции

  BestDeals Rent-a-Car предлага първокласна рент а кар услуга на достъпни и винаги конкурентни цени! Но както знаете, нашата мисия е да ви правим щастливи, затова не спираме с изненадите и редовно ви предлагаме актуални промоции и интересни горещи оферти!

  Следете страницата ни с промоции и не се колебайте да се възползвате от тях!

  Нашата Редовна Гореща Оферта

  Спестете от редовната рент а кар цена, като направите ранна резервация! Колкото по-рано, толкова по-малко ще платите!

  Сезонни Специални Промоции

  Тук ще намерите уникални предложения за намаления в цената за наем на автомобили от конкретна марка или модел. Моля, имайте на предвид, че BestDeals Rent-a-Car си запазва правото да ги променя през определен период от време.

  Гаранционен депозит в брой за кола под наем

  За някои автомобили има възможност Гаранционният Депозит да бъде оставен с пари в брой, в такъв случай той е в двоен размер. Оттук може да направите справка за размера на депозитите. За определени модели автомобили обаче, депозита е възможно да бъде оставен единствено с банкова карта, издадена на името на водача, с който е сключен договора за наем.

  Плащане

  Има ли ограничение на пробега, който мога да измина

  Да, има ограничение на пробега, които може да бъде изминат с кола под наем. За да се информирате, какъв пробег се включва в наемната цена, попитайте, когато резервирате. Разстоянието включено в Пробега е упоменато в километри /км/. Разбира се, вие може да изминете колкото километри са ви нужни, просто при връщане на автомобила, се калкулират километрите надвишаващи пробега и следва да бъдат заплатени.

  Пробег

  Мога ли да наема автомобил ако съм на 19 години и съм взел скоро книжка

  От услугата „Кола под наем“ може да се възползва всеки, навършил 24 години и имащ стаж като шофьор не по-малък от 3 години. Изискваме също водача да притежава валидни документи, със срок надвишаващ срока на договора за наем. Освен долна възрастова граница, в нашата политика има и горна такава. Всички водачи над 68- годишна възраст, заплащат допълнителна еднократна такса при наемане.

  Резервация

  Често задавани въпроси