За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

Мерцедеси под наем

#SUPER МАРТ

Цени от 9€/ден при наем над 5 дена

Мерцедеси

MERCEDES B CLASS • 4+1 • ДИЗЕЛ • АВТОМАТИК
MERCEDES B CLASS • 4+1 • ДИЗЕЛ • АВТОМАТИК
MERCEDES B CLASS 180 CDI , семеен миниван. Скоростна кутия: Автоматична, Гориво: Дизел , Брой места: 4+1 * Мощност: 109 к.с., * Среден разход на гориво 5,2л-5,4л / 100 км * Резервоар - 54 л * Обем на багажника - 544л - 2245л
от 17.00
Automatic gear box
4+1 Passengers
A/C
5 Doors
Double cash DEPOSIT / Двоен депозит в брой
Гаранционен Депозит / Deposit
MERCEDES E-CLASS • 4+1 • ДИЗЕЛ • АВТОМАТИК
MERCEDES E-CLASS • 4+1 • ДИЗЕЛ • АВТОМАТИК
Скоростна кутия: Автоматична , Гориво: Дизел, Брой места: 4+1, Комби, 220 куб. * Мощност: 2143 kW (170к.с.), * Среден разход - 5,7-5,8 л./100 км * Обем на багажника - 695-1950л * Резервоар 59л
от 19.00
Automatic gear box
4+1 Passengers
A/C
5 Doors
Credit card DEPOSIT / Депозит само по кредитна карта
Гаранционен Депозит / Deposit

Марката Мерцедес днес е позната на много хора, дори и на тези, които не са на "ти" с автомобилите. Тя е синоним на първокласен автомобил.

История на Марката Мерцедес

Мерцедес под наем

Производителят Mercedes - Benz е световно известна компания, като с времето емблематичният немски автомобил се утвърждава като високотехнологичен продукт известен с качеството, комфорта и прецизният си дизайн. Изчистени линии и динамични пропорции могат да се видят във всеки един модел на компанията.

Емблемата

Интересна е и историята , според която емблемата на компанията всъщност изобразява трите насочени един срещу друг бастуна на основателите - Йелинек, Даймлер и Майбах; друга версия твърди, че емблемата изобразява трилъча звезда. Каквато и да е истината обаче, факт е че лъскавата марка е символ на единството.

Марката

Името Мерцедес е името на 11- годишната дъщеря на спонсора в компанията австрийския консул Йелинек; интересен е факта, че до смъртта си Мерцедес изобщо не е притежавала автомобил.

Лукс

Mercedes - Benz няколко пъти през годините печели приза за най-продавана марка луксозни автомобили в света. За луксозния комфорт при всяко пътуване допринася високо качественото оборудване на интериора, както и изпипаните декоративни елементи, специфичния дизайн на седалката, многофункционалният волан, въздушното окачване и др.

Интересни факти за Mercedes Benz

Интересни факти за Mercedes Benz

Mercedes Benz, е еталон за качество и стил

Компанията предлага модели с модифицирано спортно окачване, механично заключване на диференциала, високоефективни спирачни системи, с предни и задни композитни дискове и изключителен комфорт при управлението на автомобила.

Мерцедес е автомобилната марка с най-висока стойност в света

Това твърдение e на класацията "Global Brand Finance 500". За седма поредна година Mercedes-Benz задържа позицията си на единствения европейски бранд и единствена луксозна марка от автомобилния сектор в топ 10 на Best Global Brands.

Mercedes-Benz обяви през май 2022 г.

За да постигне структурно по-високо позициониране на марката, моделното портфолио ще бъде преосмислено. Mercedes-Benz има за цел да създава най-желаните автомобили в света и заемането им на водеща позиция в електрическото задвижване и софтуера за превозни средства.

Стратегическото решение на компанията

Да предлага изцяло електрически автомобили във всеки сегмент до 2030г., както и амбицията да постигне въглеродна неутралност до 2039г.

За да поръчате Мерцедес под наем

Можете да позвъните на 0892 476 929 или 0892 476 547, както и да ни пишете на имейл: bestdealsrentacar@gmail.com

Често задавани въпроси

Мога ли да поръчам Мерцедес под наем ?

Може да поръчата Мерцидес под наем от BestDeals Rent-a-Car. Предлагаме 24/7 връзка с наш представител от отдел Обслужване на клиенти, а също така и богата гама от поддържани и икономични коли, винаги на разумни и конкурентни цени. Можете да позвъните на 0892 476 929 или 0892 476 547, както и да ни пишете на имейл: bestdealsrentacar@gmail.com.

Как става наема на Мерцедес ?

Може да заявите своята резервация онлайн или с помоща на наш представител. Необходимо е да знаете точните дати, часове и място на пристигане и връщане. Ще е полезно, ако предоставите и номера на полета Ви, за да може да следим за забавяне. След като направите заявка за резервация, ние ще я потвърдим в рамките на няколко часа, като се свържем с Вас на телефонния ви номер.

Какви са цените за наемане на Мерцедес ?

Дневните наемни цени се базират на 24-часов наемен ден, започващ в момента на наема. Минималното таксуване е 48 часа, плюс пробег, ако е приложимо. Всички актуализации на дневни наемни цени, не променят впоследствие наемната цена в потвърдената резервация.