Bestdeals rent a car
За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 929 bestdealsrentacar@gmail.com
bestdealsrentacar@gmail.com
Вижте Цени и Автомобили ТУК

Предимства на дългосрочен наем на автомобил

Предимства на дългосрочния наем на автомобил

Всяка година услуга, която отдавна е включена в списъка на най-подходящите във всички развити страни по света, а именно дългосрочен наем на автомобил, става все по-популярна у нас.

Преди няколко години повечето автомобилисти не биха могли да дадат нито един аргумент в полза на такова решение, но днес много жители на града и дори юридически лица са склонни към дългосрочно наемане на кола.

И така, каква е сделката? Защо дългосрочното отдаване под наем толкова активно прониква в живота на съвременните хора и какви са предимствата на този начин да станете собственик на кола за известно време?

Коли под наем имат много предимства, но основните три са:

  • Ако сте автомобилен ентусиаст, но нямате собствено превозно средство и няма възможност или нужда да го закупите.
  • Ако сте пристигнали в чужд град за бизнес или туристическо посещение и нямате възможност да използвате собствената си кола.
  • Ако колата ви временно е повредена, подлежи на ремонт или се използва за друга цел.

Да останеш във всички тези случаи без кола е напълно нерентабилно, защото използването на обществен транспорт е неудобно, а ежедневното плащане на множество таксита е много скъпо. Можете лесно да разрешите този проблем, като се възползвате от благоприятните условия за коли под наем.

И така, предимствата на дългосрочен наем на автомобил имат следните фактори:

  • Можете да наемете автомобила на мечтите си.

Всички знаем, че много често автомобилите, които ни харесват са много скъпи. Ако обаче трябва да използвате превозно средство само месец или два, лесно можете да си позволите да наемете автомобила, за който сте мечтали цял живот.

Не е необходимо да се харчат пари за процедури за поддръжка, застраховане и бюрократично обновяване.

Сключването на договор за временно ползване на автомобил ще отнеме не повече от петнадесет минути. След което можете да използвате колата, без да мислите за документи и пререгистрации. Всички въпроси, свързани с техническото състояние, пълномощни, технически преглед и др. падат върху раменете на наемодателя, освобождавайки ви от ненужни проблеми.

  • Можете да пътувате и да работите удобно, без да мислите за разстояние и пробег.

Повечето компании за коли под наем предлагат наем на превозно средство, без да ограничават разстоянието и пробега на автомобилния ентусиаст. В договора е посочено само времето, когато трябва да върнете автомобила.

  • Намалени разходи за дългосрочни наеми.

Ако потребителят сключи договор за наемане за повече от един месец, наемодателите предлагат осезателни отстъпки. Което прави тази опция много изгодна и доста достъпна за много хора. Това е особено очевидно, като се има предвид широката гама от превозни средства от различни класове в автомобилния парк на наемодателите на автомобили. Можете да наемете по-евтин автомобил нисък клас или, напротив, по-скъп автомобил висок клас.

Ние от  BestDeals Rent-a-Car предлагаме на своите клиенти широка гама от бюджетни опции и автомобили от среден клас и висок клас.

Освен това при дългосрочни наеми на автомобили са възможни отстъпки и програми за лоялност. Поддържайте инерция, скорост и радостта от свободното движение, независимо от обстоятелствата, с автомобилите на  BestDeals Rent-a-Car.