За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

ТОП митове за услугата наем на кола

Топ митове за услугата наем на кола преглеждания

Колкото и да е популярна услугата наем на кола в 21 век, за нея все още има различни разбирания. Някои от които доста странни, а други дори съществуващи като митове. Но неправилното схващане за наемането на кола през агенция би могло да ви лиши от нейните предимства. А знаете, те съвсем не са малко.

Особено когато на практика нямате друг избор за превоз от точка А до точка Б.
Днес се наемаме с нелеката задача да разбием някои от най-често срещаните и разпространени както в мрежата (откъдето напоследък основно черпим информация за всичко), така и в живия живот митове за услугата наем на кола.
Да се захващаме за работа! Защото дълъг път към истината ни чака!

Мит  1 – Услугата наем на кола е изключително скъпа

Много хора продължават да вярват, че не могат да си позволят да наемат кола било то в София. В друг град или дори в чужда държава. За нещастие, те се сблъскват с какви ли не перипети, отчаяно опитвайки се да спестят пари. Но със сигурност не успяват да си спестят множество нерви, а дори и проблеми.

Истината е, че с търсене и с разбиране за това какво ви е нужно и какво е задължително да присъства в една такава услуга, можете да си намерите доста изгодно предложение за наем на кола. Нещо повече – ако търсите просто превод, съвсем не е нужно да наемате най-скъпия вариант за возило. Някои фирми дори имат отстъпки, включително и за нови клиенти, както и допълнителни екстри, които в крайна сметка биха ви спестили средства.

Друг фактор в определянето на цената е периодът, за който ще я наемате. Съществува правило в бранша, според което с увеличаването на този период, намалява цената. Така, че е възможно за наем от 25+ дни да се сдобиете със страхотна оферта.

Мит 2 – Застраховката в услугата покрива всякакви щети

Това не е точно така. Всяка агенция, предлагаща услугата наем на кола си има свои собствени условия, респективно собствени разбирания за покритие на застраховката. Когато се подписва договор за определено возило, задължително е за всеки наемател да се информира за това кои събития се покриват от платената застрахователна услуга. И за кои ще трябва да се бръкне в своя джоб.

Друг е въпросът, че когато вземате кола под наем е редно да мислите не толкова за покритието на застраховката, колкото за това как да шофирате, че да върнете возилото в изправно състояние, тоест така както са ви го връчили.

Мит 3 – Колкото по-голяма е компанията за наем на коли, толкова по-ниски са цените им

Няма такова нещо! Пазарната икономика не забранява на лидерите, в който и да е бранш да налагат супер високи, респективно и супер ниски цени. Общо взето, това е част от политиката на самата компания.

Точно и поради това ви предупредихме, че за да намерите наистина изгодна услуга за наем на кола, ще трябва да се поровите из мрежата и да поразпитате тук там. Идеята е да се запознаете със средната цена за услугата. И от там да се водите по нея при своя избор за крайна оферта.

Трябва да ви предупредим обаче, че ако се спрете на подозрително ниска цена за услугата наем на кола от малка и непозната фирма, рискувате да попаднете било то на измама. Или на доста неизгодни договорни условия.

В BestDeals Rent-a-car ще намерите не само изгодни оферти за наем на кола по всеки джоб, но и ще бъдете обслужени подобаващо.

Ние обясняваме всичко точно и ясно, за да избегнем погрешни разбирания и недоразумения в бъдещите ни договорни отношения с нашите клиенти. Прозрачността и честността са наши основни приоритети!