За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

Топ 10 причини да наемете кола от агенция за коли под наем

rent a car преглеждания

Някога rent a car услугата е била използвана предимно от пътуващи бизнесмени, днес обаче колите под наем са много популярни. Причините хората да наемат автомобили са толкова разнообразни, колкото и местата, на които отиват. Дори и тези, които имат собствени  хубави коли у дома, намират наемането на автомобил за привлекателен вариант. А сега нека видим топ 10 причини да наемете кола от агенция за коли под наем:

Причина #1 да наемете кола от rent a car агенция

Когато ви предстои полет, дали за вашата ваканция или бизнес пътуване, вие като много други хора може да предпочетете да наемете кола от мястото на пристигане. Това ви дава свободата да пътувате, където пожелаете, без да разчитате на градския транспорт, особено ако носите много багаж със себе си или пътувате с деца.

Причина #2

Когато имате специален повод, може да наемете хубава кола за събитието. Старото семейно комби не е най-подходящата кола, с която  тийнеджърите да отидат на бала.

Причина #3

Личните поводи, като годишнини или рождени дни също са много добро извинение за наемане на автомобил. За много хора е много по-забавно да излязат на вечеря или да предприемат пътуване през уикенда в луксозен седан или елегантен кабриолет, отколкото в семейния миниван.

Причина #4

За бизнес отношения с клиенти много фирми предпочитат да наемат превозно средство за своите сътрудници и партньори, вместо да използват личен автомобил. Независимо дали клиентът има нужда от посрещане на летището или фирменият екип отива на вечеря, използването на стилен нов SUV или седан може да създаде отличен бизнес имидж.

Причина #5

За всеки тип пътуване на дълги разстояния и екскурзии колата под наем може да спести разходи за гориво, особено ако собственият автомобил е по-стар модел или с по-висок разход на гориво.

Причина #6

Никой не може да отрече, че шофирането на дълги разстояния може да бъде много изморително. Поради тази причина някои шофьори предпочитат да наемат автомобил с автоматични скорости ако не разполагат с такъв у дома.

Причина #7

Ако вашият личен автомобил е влезнал неочаквано в сервиз за неопределено време, а вие, затрупани от ангажименти не можете да си позволите да останете без кола, може да се възползвате от нашите предложения.

Причина #8

Вие не сте фен на автомобилите, придвижвате се ежедневно с велосипед или метро из града, наемането на автомобил за семейните ваканции през зимата и лятото е вашето решение. Ние  предлагаме автомобили от различни класове, от които вие може да изберете най-подходящият, според вашите нужди.

Причина #9

Все още не сте закупили свои собствен автомобил, а вече сте избрали красива дестинация за отдих и релакс през уикенда. Наемането на автомобил е най-лесното нещо, стига да разполагате с шофьорска книжка, за да осъществите желаното пътуване.

Причина #10

Дори за онези, които нямат нищо против да поемат на път със собственото си кола, понякога семейният автомобил просто не е достатъчно голям. С места за седем, девет или дори 15 пътници. Наетите превозни средства дават възможност на голямото семейство или група приятели да пътуват заедно.