За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547

Услуги

#SUPER МАРТ

Цени от 9€/ден при наем над 5 дена

#SUPER ЯНУАРИ & ФЕВРУАРИ

Цени от 9€/ден при наем над 30 ДНИ

Скъпи клиенти, благодарим ви, че избрахте BestDeals Rent-a-Car! При нас можете да намерите висококачествени рент-а-кар услуги на достъпни и разумни цени.

Вижте по-подробно какво може да ви предложи нашата коректна и отзивчива фирма за отдаване на автомобили под наем:

 • Разполагаме с богат асортимент от различен клас автомобили – Икономичен, Компактен,  Стандартен, Комби, Автоматик.
 • Предлагаме наем на кола както за дългосрочно, така и за краткосрочно ползване. Моля, имайте на предвид, че минималният период за наем на кола е 2 дни (48 часа), по повод максималния, е добре да се свържете предварително с нашия екип, за да ви изготвим най-изгодната оферта и индивидуално предложение.
 • При нас можете да намерите идеалния автомобил за бизнес или семейно пътуване, за ползване в случай на специален повод като сватба, абитуриентски бал или корпоративно събитие.
 • Можете да разчитате на BestDeals Rent-a-Car и за трансфер от и до българско летище с наш автомобил.
 • Ако имате нужда и от личен шофьор с перфектни професионални качества, дългогодишен опит и чисто досие на пътя, свържете се с нас, за да придвижим нещата за вас по максимално изгоден за вас начин.
 • Нашите автомобили са снабдени с цялостното необходимо оборудване, включително и за дълъг път – резервна гума, инструменти, както и допълнителните аксесоари, изисквани по закон от КАТ – авариен триъгълник, пожарогасител, аптечка, светлоотразителна жилетка.
 • Нашите коли се предават с пълен или празен резервоар (зависи от сезона и избрания модел), като се връщат така както са получени. Моля, имайте на предвид, че ако автомобилът е предаден с пълен резервоар, но го върнете с непълен, разликата се доплаща по цената на горивото към момента на връщане.

Кой може да ползва услуги на BestDeals Rent-a-Car?

Вие можете свободно да използване нашите рент-а-кар услуги, ако отговаряте на по-долу изброените изисквания:

 • Навършени 24 години
 • Разполагате с валидно свидетелство за управление на МПС, както и допълнителен към него контролен талон. Забележка: вместо талон, можете да предоставите като доказателство пред нашите служители и акт. На който крайният срок да не изтича непосредствено преди датата, заявена за връщане на наетия от нас автомобил.
 • Имате минимален шофьорски стаж от 3 години
 • Имате валиден документ за самоличност – освен лична карта, можете да предоставите и международен паспорт с посочен адрес на местоживеене

*По-подробно може да се запознаете с нашите условия в секцията Условия за наемане

Как работи нашата първокласна рент-а-кар услуга?

Най-общо казано, бързо и лесно, без никакви усложнени процедури за вас, нашите уважавани клиенти!

Първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че можете да предоставите документи, удостоверяващи спазените изисквания, посочен по-горе. След това, просто се свържете с нас, за да уточним конкретните детайли по желанията и изискванията, които имате относно рент-а-кар услуги.

След като намерим идеалната за вас кола, пристъпваме към сключване на договор. В договора са посочени ясно и отчетливо всички условия по нашата услуга. Идентификационни данни за наетия автомобил, точен срок за наемането, начините на вземане и връщане на колата. Разяснения на правата и задълженията ви в случай на ПТП или друг инцидент, свързан с колата.

Вие подписвате и Приемно-предавателен протокол, който е неразделна част от Договора за наемане.

ВАЖНО: Моля, в случай на такъв инцидент или ПТП, първо да се свържете с нас! Не забравяйте, че BestDeals Rent-a-Car е на ваше разположение 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. В името на вашето удобство, комфорт, уважение към личния ви живот и бизнес задълженията ви, нашата компания ви гарантира, че при възникнала техническа неизправност в рамките на 6 часа (за София) и 12 часа (за територията на България), се наема да ви предостави заместващ автомобил. В случай НА ПТП или неизправност независеща от нас, можем да ви доставим автомобил, като заплатите направените разходи за доставка и наем.

За вашата сигурност и безопасност

Предоставяме единствено застраховани, редовно преминаващи диагностика за пълна изправност автомобили. С отлични технически характеристики и комфортни екстри за експлоатация. Вярваме, че доволният клиент е най-скъпата и важна цена, която гоним. Затова никога не правим компромис с качеството и изправността на отдаваните под наем коли.

За повече информация относно BestDeals Rent-a-Car услуги за наемане на автомобил под наем, можете винаги да се свържете с наш представител, който любезно да ви разясни цялостната процедура и спецификите на офертата ни.