За резервация и запитвания: +359 892 476 929 +359 892 476 547 bestdealsrentacar@gmail.com
bestdealsrentacar@gmail.com
Вижте Цени и Автомобили ТУК

#SUPER МАРТ

Цени от 9€/ден при наем над 5 дена

BestDeals Rent a car – Вашата Агенция за коли под наем в София

FIAT TIPO / СВ 3894 СК/
от 20.00
Manual gear box
4+1 Passengers
A/C
4 Doors
Credit card DEPOSIT / Депозит само по кредитна карта
Гаранционен Депозит / Deposit
KIA Stonic
от 25.00
Manual gear box
4+1 Passengers
A/C
5 Doors
Credit card DEPOSIT / Депозит само по кредитна карта
Гаранционен Депозит / Deposit
Mercedes B-Class / СВ 2805 СР/
от 25.00
Automatic gear box
4+1 Passengers
A/C
5 Doors
Credit card DEPOSIT / Депозит само по кредитна карта
Гаранционен Депозит / Deposit
BestDeals Rent A Car коли под наем

ПРЕДИМСТВА

Много хора ми казват, Ванча сигурно е супер трудно да поддържаш автопарка технически изправен във всеки момент, автомобилите да са чисти, изправни, всеки един от тях да има всичко необходимо за едно сигурно и безпроблемно пътуване. Сигурно коства много усилия винаги да сте навреме за посрещането или изпращането на клиент, и това по всяко време на денонощието, да доставяте на адреси в цяла София, да сте винаги усмихнати и ведро да посрещате въпросите на всеки клиент; да отговаряте веднага на запитвания и с вас нещата просто да се случват лесно, въпреки всичко вие задържате евтини цени за коли под наем, сравнение с конкуренцията вашите цени са толкова евтини; как го правите?

И причината приятели, поради която цените на нашите коли под наем са толкова евтини, а качеството голямо моята причина е да предлагам надеждни коли, в които хората могат да пътуват и да се чувстват сигурни и спокойни, на нормални цени, ние избрахме трудният път, трудният начин, да подбираме много внимателно всеки един автомобил, било то не толкова нова година, за нас е важно да е на малко километри, поддържан, качествено сервизиран, за да можем да осъществим своята мисия да правим клиентите ни щастливи; Аз наричам повечето от нашите автомобили „ бюджетни rent a car автомобили ”, тъй като цената на наема може да бъде по джоба на всеки, може да се впише идеално в бюджета на всеки и въпреки всичко да не бъдат правени компромиси с качеството, нивото на обслужване и най-вече със сигурността на пътя.
Добре дошли в нашия сайт за rent a car коли!

В.Кекеменова /Управител/

Най-Добри Цени за Коли под Наем в София

Добавете Покритие за щети на паркинг върху показаната дневната цена

Пробег 200км на ден при наем до 15 дни

Sofia Airport Logo

Денонощно коли под наем от/до Летище София

24/7 Връзка с Нас

Удобна Доставка / Връщане до Ваш Адрес

Какво предлагаме

 • Разполагаме с богат асортимент от различен клас коли под наем – Икономичен, Компактен, Стандартен, Автоматик
 • Предлагаме наем на кола за дългосрочно и за краткосрочно ползване. Моля, имайте на предвид, че минималният период за наем на кола е 2 дни (48 часа), по повод максималния, е добре да се свържете с нашия Rent A Car в София
 • При нас можете да намерите идеалния автомобил под наем (рент а кар) за бизнес или семейно пътуване, за ползване в случай на специален повод като сватба, абитуриентски бал или корпоративно събитие.

Виж още

what we offer bg

над 2 000

ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ

Low-cost и чисто нови автомобили – Вие избирате!

4-7  Звезден отзив от наши клиенти !

 

 

Ние приемаме обратната връзка от нашите клиенти много сериозно, тъй като това ни позволява непрекъснато да подобряваме нашите услуги!

Базовата цена на кола под наем включва:

 • 24 часов наем на автомобил
 • Винетка
 • Допълнителен шофьор
 • Денонощна пътна помощ
 • Застраховка – Гражданска отговорност
 • Пълна техническа поддръжка на автомобилите
 • Подмяна на автомобила при техн.неизправност
 • Зимно оборудване на колата под наем
 • ДДС – 20%

Базовата цена на кола под наем не включва:

 • Гориво
 • Щети по гуми, джанти, интериор
 • Получаване/приемане на автомобил под наем в извънработно време
 • Някои от допълнителните екстри и оборудване
 • Глоби при нарушение на законите за движение
 • Такса за пътуване в чужбина с автомобила
 • Такса за почистване – 10€

Rent a car коли под наем: Повече за нашите услуги

rent a car коли под наем

Скъпи клиенти, благодарим ви, че избрахте BestDeals Rent-a-Car! При нас можете да намерите висококачествени рент а кар услуги на достъпни и разумни цени. Вижте по-подробно какво може да ви предложи нашата коректна и отзивчива фирма за отдаване на автомобили под наем:

 • Разполагаме с богат асортимент от различен клас автомобили под наем – Икономичен, Компактен, Стандартен и Автоматик.
 • Предлагаме наем на кола както за дългосрочно, така и за краткосрочно ползване. Моля, имайте на предвид, че минималният период за наем на кола е 2 дни (48 часа), по повод максималния, е добре да се свържете предварително с нашия екип, за да ви изготвим най-изгодната оферта и индивидуално предложение.
 • При нас можете да намерите идеалния автомобил под наем за бизнес или семейно пътуване, за ползване в случай на специален повод като сватба, абитуриентски бал или корпоративно събитие.
 • Можете да разчитате на BestDeals Rent-a-Car и за трансфер от и до българско летище с наш автомобил.
 • Ако имате нужда и от личен шофьор с перфектни професионални качества, дългогодишен опит и чисто досие на пътя, свържете се с нас, за да придвижим нещата за вас по максимално изгоден за вас начин.
 • Нашите коли под наем са снабдени с цялостното необходимо оборудване, включително и за дълъг път – резервна гума, инструменти, както и допълнителните аксесоари, изисквани по закон от КАТ – авариен триъгълник, пожарогасител, аптечка, светлоотразителна жилетка.
 • Нашите автомобили под наем се предават с пълен или празен резервоар (зависи от сезона и избрания модел), като се връщат така както са получени. Моля, имайте на предвид, че ако автомобилът под наем е предаден с пълен резервоар, но го върнете с непълен, разликата се доплаща по цената на горивото към момента на връщане.

Кой може да ползва услугите на BestDeals Rent-a-Car за автомобили под наем?

Вие можете свободно да използване нашите рент а кар услуги, ако отговаряте на по-долу изброените изисквания:

 • Навършени 21 години
 • Разполагате с валидно свидетелство за управление на МПС, както и допълнителен към него контролен талон. Забележка: вместо талон, можете да предоставите като доказателство пред нашите служители и акт, на който крайният срок да не изтича непосредствено преди датата, заявена за връщане на наетия от нас автомобил.
 • Имате минимален шофьорски стаж от 2 години
 • Имате валиден документ за самоличност – освен лична карта, можете да предоставите и международен паспорт с посочен адрес на местоживеене

По подробно може да се запознаете с нашите условия в секцията Условия за наемане.

Как работи нашата първокласна рент-а-кар услуга?

Най-общо казано, бързо и лесно, без никакви усложнени процедури за вас, нашите уважавани клиенти!

Първото нещо, което трябва да направите, е да се уверите, че можете да предоставите документи, удостоверяващи спазените изисквания, посочен по-горе. След това, просто се свържете с нас, за да уточним конкретните детайли по желанията и изискванията, които имате относно рент-а-кар услугата ни. След като намерим идеалната за вас кола, пристъпваме към сключване на договор. В договора са посочени ясно и отчетливо всички условия по нашата услуга: идентификационни данни за наетия автомобил, точен срок за наемането, начините на вземане и връщане на колата, разяснения на правата и задълженията ви в случай на ПТП или друг инцидент, свързан с колата.

Вие подписвате и Приемно-предавателен протокол, който е неразделна част от Договора за наемане.

ВАЖНО: Моля, в случай на такъв инцидент или ПТП с кола под наем от нас, първо да се свържете с нас! Не забравяйте, че BestDeals Rent-a-Car е на ваше разположение 24 часа в денонощието и 7 дена в седмицата. В името на вашето удобство, комфорт и уважение към личния ви живот и бизнес задълженията ви, нашата компания ви гарантира, че при възникнала техническа неизправност в рамките на 6 часа (за София) и 12 часа (за територията на България), се наема да ви предостави заместващ автомобил. В случай на ПТП или неизправност по рент-а-кар-а независеща от нас, можем да ви доставим автомобил, като заплатите направените разходи за доставка и наем.

За вашата сигурност и безопасност, ние предоставяме единствено застраховани, редовно преминаващи диагностика за пълна изправност автомобили с отлични технически характеристики и комфортни екстри за експлоатация. Вярваме, че доволният клиент е най-скъпата и важна цена, която гоним, затова никога не правим компромис с качеството и изправността на отдаваните под наем коли.

За повече информация относно BestDeals Rent-a-Car услугата за автомобили под наем, можете винаги да се свържете с наш представител, който любезно да ви разясни цялостната процедура и спецификите на офертата ни.

Защо да използвам услугите на BestDeals Rent a car?

 1. По-добри условия за наем на автомобил. Освен нови автомобили, тук ще откриете и Low-cost автомобили. Това са по-стари модели, които представляват чудесен бюджетен rent-a-car вариант за вашето пътуване. Ние предлагаме едни от най-добрите цени за наем на автомобил в София.
 2. Гъвкави политики за взимане/връщанe на колите под наем. Вие може да получите и върнете автомобила в удобна за вас локация, това може да бъде Ваш адрес, хотел или месторабота в гр.София. Доставяме и до адреси в София-област, като цената за доставката е по договаряне. Денонощно, доставяме и до Терминал 1 и Терминал 2 на летище София.
 3. При нас можете да наемете автомобил в последният момент без допълнителни такси, стига да е в нашето работно време. След заявяването на резервацията може да получите автомобил под наем до 30 минути. Това е възможно само за локация – офис. Намираме се в центъра на София, за повече информация, вижте тук.
 4. Ние Ви даваме възможността да оставите Гаранционния Депозит в брой. Това е в сила само за определени модели автомобили под наем.
 5. Ние можем да бъдем Вашия най-добър партньор при дългосрочно наемане на автомобил, тъй като ще ви предложим гъвкаво решение, съобразено с Вашите нужди.
 6. При нас няма скрити такси. Ще ви предложим да вземете рент а кар автомобила с базово или пълно покритие за щети. Изборът е Ваш! Важно! При нас цената за почистване не влиза в наемната цена. Вие може да върнете автомобила непочистен, но ще дължите такса за почистване. Екипът на BestDeals Rent a car Ви съветва да се запознаете предварително с условията за наем и с Вашите задължения като Наемател. Очакваме Ви!

Основни rent a car термини

Коли под наемНаемът на автомобил ви дава възможност да си осигурите кола, ако не разполагате с такава. Може да избирате между различни марки и модели проверени автомобили. Много често в цената на наема е включена и винетка, данък, денонощна пътна помощ и др. Наемът на колата се определя като продължителност в дни, с продъжителност 24 часа на ден. Когато взимате автомобил под наем вие имате отговорност за неговото стопанисването, както и шофиране съобразено с изискванията на закона.
Резервация на       автомобил под наем  (rent a car)Добре би било да планирате взимането на автомобил под наем и предварително да направите своята резервация. Може да резервирате през сайта на нашият имейл bestdealsrentacar@gmail.com, както и на телефона +359892476929 и +359892476547 или от тук.
Класове автомобилиАвтомобилите могат да бъдат групирани по различни критерии по класове. Според големината колите под наем са малки /икономичен клас/, средни по размер, големи, комбита, лимузини и т.н. Тези класове могат да бъдат и наименовани с букви: А, B, С, D, E,F, M, S, M, J.
Допълнителен шофьорВ договора за rent a car може да бъде включен един допълнителен шофьор безплатно. Той може да шофира автомобила, както и основният шофьор. За него важат същите изисквания, както и за основния.
Гаранционен депозитПри наемането на кола, наемателят е задължен да остави сума, която би могла да възмезди наемодателят при евентуални липси, щети, повреди и т.н. Гаранционният Депозит е възвръщаем, когато автомобилът се върне във вида, в които е бил нает.
Локация за rent-a-carТова е мястото, от което може да бъде нает или върнат взетия автомобил под наем.
Доставка до адресПонякога има възможност автомобилът да бъде доставен/върнат директно до и от вашият адрес. Доставката до адрес се заплаща допълнително извън цената на наема.
Екстри при кола под наемЕкстрите могат да бъдат добавени допълнително към наема на автомобила. Това могат да бъдат – детски столчета, седалки, авто багажници, багажници за колела, вериги, рутире за безжичен интернет, GPS навигации и др.
Излизане в чужбинаС наетият автомобил може да пътувате извън страната. Попитайте кои са допустимите държави, възможно е да бъде изискан по-висок гаранционен депозит, както и допълнителна такса.
Повреда на автомобила под наемДа и това понякога се случва, когато вземете автомобил под наем винаги имайте предвид, че шофирате чужд автомобил и за всяка сигнална индикация на таблото или при всяко съмнение, че машината дава признаци за неизправност, трябва да позвъните на собственика, т.е. в агенцията за автомобили под наем. Никога не предприемайте действия без да сте се допитали до тях, това може да ви коства много главоболия и пари.
Допълнително покритие за щета и кражбаНаемната цена включва базово покритие за щета и кражба в общия случай. Различните компании предлагат допълнителни покрития, от които клиента може да се възползва по желание. Те му служат като застраховка при определени събития. Запознайте се внимателно с условията, при които важат допълнителните покрития. Както при застраховките дори да сте го закупили, може да не важи ако не са спазени определени условия. Допълнителното покритие не освобождава наемателя от пълна отговорност.
Смяна на автомобила под наемПри определени условия, агенцията за коли под наем, може да предлага замяна на автомобила при техническа повреда и не само. Това ви дава допълнително спокойствие, че дори да възникне нещо непредвидено ще разполагате с автомобил.
Удължаване на наема на колатаАко се наложи да удължите своя наем на рент-а-кар-а, трябва да направите писмено запитване дали това е възможно и то най-малко 48 часа преди края на наема. Имайте предвид, че удължаването ще бъде направено по актуален ценоразпис.
Анулиране на резервацияЗа да анулирате резервация се обадете възможно най-скоро в офиса на фирмата. Ако причината за анулиране се дължи на Ковид заболяване, тя ще бъде анулирана напълно безплатно.
Запознайте се с пълните условия за наем на автомобил при нас от тук.

Коли под наем от Best Deals

Често задавани въпроси

Как мога да резервирам кола?Може да резервирате автомобил по всяко време като го направите онлайн ТУК или се свържете с нас ТУК; необходимо е да знаете точните дати, часове и място на пристигане и връщане, ще се радваме да ни предоставите и вашият номер на полет, за да можем да следим за забавяне; след като направите заявка за Резервация, ние ще я потвърдим до няколко часа, като се свържем с Вас на телефонният ви номер, често използваме приложенията на Whatsapp и Viber и ще ви изпратим потвърждение на имейл;
Аз съм на 24 години мога ли да наема автомобил?Може да наемете автомобил ако сте на 24 навършени години и имате поне три години шофьорски стаж. вижте /ТУК Условия – възраст, шоф стаж и наем на автомобил/. Ако сте под тази възраст или нямате минималния изискван шофьорски стаж не можете да вземете кола под наем от нас;
Кога мога да взема автомобил под наем?По всяко време на денонощието можете да получите своя автомобил под наем при предварителна резервация; Ако инцидентно се наложи да вземете кола, имайте предвид, че имаме нужда от най-малко 5 часово предизвестие, за да подготвим вашият автомобил; ако заявите, че искате доставка до адрес, времето се удължава;
Какви документи са ми необходими, за да наема автомобил?Всички правоспособни шофьори трябва да имат валидна шофьорска книжка, да предоставят постаянен адрес, основна кредитна или дебитна карта на свое име, когато плащането е с нея. Шофьорските книжки издадени от РБългария трябва да бъдат представяни с контролен талон към тях. Вместо талон, можете да предоставите акт, на който крайният срок да не изтича непосредствено преди датата, заявена за връщане на наетия от нас автомобил. Чуждестранната шофьорска книжка трябва да е издадена от държавата на пребиваване на наемателя и допълнителния шофьор. Чуждестранната шофьорска книжка се приема само при престой в страната по-малък от шест месеца и срещу удостоверение на датата на влизане в страната /печат на паспорт или бордна карта/. Гражданите на страни извън ЕС трябва да представят международна шофьорска книжка (IDP) при наемане на автомобил. Ако свидетелството за управление на МСП е издадено от страна не подписала Виенската конвенция от 08.11.1968г, е необходимо да бъде представена международна шофьорска книжка (IDP) или оригиналното СУМПС и легализиран негов превод. Пригответе си също Лична карта или Международен паспорт;
Налага ми се да променя, удължа или анулирам резервация?Налага ви се да промените датите, часове и други параметри на резервацията, не се притеснявайте, а свържете се с нас възможно най-скоро, екипът на BestDeals Rent a car ще ви съдейства във всяка ситуация, ние ще потвърдим промяната или ще ви кажем дали тя е възможна; ако се налага да променяте резервация поради причини различни от Covid ситуацията, имайте предвид, че това е възможно да се случи напълно безплатно до 72 часа преди началото на резервацията;
Мога ли впоследствие да добавя допълнителен шофьор?Тъй като изискваме допълнителния шофьор да присъства при подписването на Договора за наем, това е възможно ако предвидите допълнително посещение до нашия офис;
Кога мога да съм спокоен, че Резервацията ми е приета?Уважаеми клиенти, след като изпратите Заявка за Резервация, ние ще направим всичко възможно най-бързо да Ви изпратим потвърждение, когато получите такова ще е необходимо да направите авансово плащане по Резервацията и едва тогава колата ще бъде запазена за вас;

Мнения на клиенти

BestDeals RentaCar Екип

Александър

+359 892 476 547

Александър

Вани

+359 892 476 929

Вани